Çiçeğinizin dibine aspirini ezip yarım çay bardağı suyla karıştırıp dökün bakın ne oluyor

Çiçeğinizin dibine aspirini ezip yarım çay bardağı suyla karıştırıp dökün bakın ne oluyor

Çiçeğin dibine aspirin dökerseniz şaşırtıcı sonuçlar elde edeceksiniz. Bakın aspirinin nasıl bir etkisi varmış bitkilere..

Zaman zaman evimizde yetiştirdiğimiz olduğumuz çiçeklerimiz zarar görebilirler. Zarar gören çiçeklerimizi öldü sanıp çöpe atmadan önce yapmanız gereken bazı işlemler olabilir.

Bu işlemler hakkında sizlere önemli bir bilgi vereceğiz. Öncelikle herkes bilmelidir ki bitkiler de birer canlıdır.

Dilleri olmasa da yürüyemiyor olsalar da onlarda birer canlıdır. Bu yüzden bitkileri çoğu bitki sahibi çocukları gibi severler.

Onlarla ilgilenirler. Açtıkları zaman mutlu olurlar. Soldukları zaman üzülürler ve ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışırlar.

Bitkilerin canlılığını korumak için kısacası ellerinden ne gelirse yaparlar. Bir süre sonra evde beslemiş olduğum bitkide bir cansızlık hissettim.

Açıkçası kuruyup ölecek olmasından dolayı çok korktum. Bunun üzerine açık kaynak taraması yaptım ve karşıma aspirin önerisi çıktı.

Denedim ve faydasını da gördüm.

ÇİÇEK DİBİNE ASPİRİN NEDEN VERİLİR?

Aspirin sadece insanların baş ağrısı için değil, aynı zamanda çiçeklerin canlı kalmasında da işe yarayan kesin ve etkili bir çözümdür.

ASPİRİN ÇİÇEKLERE NASIL VERİLİR?

Çiçeklere aspirin verme işlemi çok kolaydır. Yapmanız gereken Çiçeklerinizi sulamadan önce suyun içine bir parça toz haline getirilmiş aspirin ilave etmektir. 

NE KADAR SÜRE ÇİÇEKLERE ASPİRİN VERİLMELİ?

Çiçeklerinizin yeniden canlanmasını sağlamak için Üç günde bir vazodaki suyu değiştirerek çiçeklerinizin ilk gün ki tazeliğini korumanız mümkün olacaktır.  Önereceğimiz Bu yöntem ile salon çiçeklerinizin yeniden canlanmasını sağlayabileceksiniz.

Bu uygulamayı 1 hafta içerisinde 2 kez yapmanız yeterli olacaktır. Aşırıya kaçmanız çiçeğinize faydadan çok zarar verebilir. Nasıl bir günde onlarca aspirin içilmeyeceğine göre çiçeklerinize de aspirin verirken dikkatli olmalısınız... 

Bu bilgi hoşunuza gittiyse arkadaşlarınızın faydalanması için onlarla paylaşabilirsiniz!