CHP'li Canan Kaftancıoğlu yandı! Resmen harekete geçildi! O ise HALK TV'de böyle rest çekti

CHP'li Canan Kaftancıoğlu yandı! Resmen harekete geçildi! O ise HALK TV'de böyle rest çekti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gündemden düşmüyor. Kaftancıoğlu'dan hakkında düzenlenen 2'inci iddianameye ilişkin Halk TV'ye özel açıklamalar

CHP'nin en tartışmalı isimlerinden birisi olan Canan Kaftancıoğlu için bomba gelişme. Yaptığı her açıklama olay Canan Kaftancıoğlu hakkında 2.bir iddianame düzenlendi.

Düzenlenen iddianame hakkında nasıl bir açıklama yapılacağı merak konusu olurken Canan Kaftancıoğlu CHP'ye yakın HALK TV'ye konuk oldu.

Canlı yayına Bağlanan Kaftancıoğlu bomba açıklamalarda bulundu. En dikkat çeken açıklamalarından birisi ise hakkında Savcılık tarafından düzenlenen 2.iddianame oldu

Bütün açıklamalarını buraya taşımak yerine ilgili konu hakkındaki açıklamalarını sizlerle paylaşıyoruz..

Canan Kaftancıoğlu'nun Halk TV'deki açıklamaları şu şekilde oldu : 

"Ben ilçe başkanımızla ilgili açılan tazminat davası duruşmasındaydım, dava düştü. İstanbul'da yerel yönetimlere dair güzel bir projenin çalışmasındayken bu iddianameyi öğrendim. Şaşırmadım. İddianamenin detaylarını sizin kadar bile bilmiyor olabilirim. Ben CHP İstanbul İl Başkanı olarak boş işlerle uğraşmak yerine halkın gerçek gündemini, halkın dertlerini çözmek için çalışıyorum. 

Avukatlardan öğrendiğim kadarıyla şimdi 'Özel hayatın gizliliği' nedeniyle iddianame oluşturulmuş. Ne CHP ne de Canan Kaftancıoğlu olarak ben hiç kimsenin özel hayatının gizliliğini asla ihlal etmeyiz ama kente, halka karşı işlenen bir suç varsa değil 2 tane 200 tane iddianame oluştursalar da biz halkın ve halkının yanında mücadele ederiz. İddianame gündemimde bile değil.

Açanlar da açtıranlar da kendileri de inanmıyorlar ki bugün Üsküdar İlçe Başkanımızın davasında olduğu gibi takip etme zahmetinde bile bulunmuyorlar. Bu da bana şunu düşündürüyor açıkçası: Halkın dertleriyle ilgilenmek yerine, devleti yönetmek yerine algıyı yönetmek derdinde olanlar başta Pergolacı olmak üzere böyle algıları oluşturuyorlar. Yalan bilgilerle vatandaşı kandırmaya çalışıyorlar, kendi açtıkları davayı bile takip etmiyorlar. CHP'de hiç kimse halk için haklı olanı söylemekten geri durmaz. Böyle iddianameler de benim açımdan vız gelir tırıs gider diyebilirim."