Beycan İlyas'dan TimeBalkan'a Ses getirecek röportaj

Beycan İlyas'dan TimeBalkan'a Ses getirecek röportaj

Makedonya'nın En Aktif İnternet sitelerinden birisi olan Timebalkan.com TDP Genel Başkanı Beycan İlyas ile bir röportaj gerçekleştirdi..

Timebalkan.com Röportajı şu şekilde duyurdu :

15 Ekim 2017 tarihinde Makedonya 6. kez yerel seçimlere gidecek. Yerel seçimler için son haftaya girilirken siyasi partiler seçim kampanyası çalışmalarına hız verdi.

Üsküp Şehir Belediyesi dahil olmak üzere 81 belediyede 3 bin 480 oy kullanma yerinde gerçekleşecek yerel seçimler için Türk Demokraik Partisi, VMRO DPMNE öncülüğündeki “Daha İyi Makedonya İçin” koalisyonuyla anlaşma imzaladı. Merkez Jupa ve Vrapçişte’de belediye başkan adayı bulunan TDP, meclis üyeliği için 13 belediyede tek başına, 12 belediyede ise VMRO DPMNE listeleriyle girecek ve toplamda 25 belediyede yarışacak.

Yerel seçimlerle ilgili TİMEBALKAN’a özel açıklamalarda bulunan Türk Demokratik Partisi Genel Başkanı Beycan İlyas, adaylarının tek ortak noktasının, halktan insanlar olmaları, çok fazla siyasi çalkantılara bulaşmamış, özellikle kültürümüze ve dinimize yakışan davranış ve yaşam biçimleri olan insanlar olduğunu belirtti.

Diğer Türk siyasi partileriyle görüşme için ön şartların hazırlanması gerektiğini söyleyen İlyas, “Benim başında bulunduğum parti bu konuyu iyi niyetli karşılıyor. Açık ve net olarak söyleyebilirim ki önceliklerimizden biri Makedonya’daki Türklerin birlik ve beraberliğidir” dedi.

Röportajın tamamına ve soru cevap kısmına Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://timebalkan.com/adaylarimiz-halkimiza-hizmet-icin-calismis-veya-calisacak-olan-kisilerdir/