Bakan Kahil , Enes İbrahim ve THP heyeti saha çalışmalarına devam ediyor!

Bakan Kahil , Enes İbrahim ve THP heyeti saha çalışmalarına devam ediyor!

Seçim çalışmalarına Türk Hareket Partisi hızla devam ediyor. Dün, Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Adnan Kahil Gostivar ve Kırçova şehirlerinde partinin bölge yöneticileriyle birlikte halkla toplantı düzenledi.

THP Genel Merkezinden Seçim çalışmalarına ilişkin şu açıklama yapıldı ;

Türk Hareket Partisi milletle kucaklaşmaya devam ediyor. Halk Makedonya’da ‘’YAŞAM’’ istiyor, millet ‘’DEĞİŞİME DEVAM’’ diyor.

Gostivar Belediyesi Meclis Üyesi adayımız Bahri İsmail ve Kırçova Belediyesi Meclis üyesi adayımız Veysel Derviş de toplantıya katıldılar.

Diğer taraftan, halkla görüşmelerde, Türk Hareket Partisi Genel Sekreteri Enes İbrahim ve Valandova Belediyesi Meclis üyesi adayımız Ersan Fetikov, Valandova’nın şehir merkezi ve yöresi, ayrıca Kızıldoğan’da yapılması istenen ve karşı olduğumuz madden ocağı alanı ziyaret edildi. Kalkova, Bahçeboz, Koçulu ev ziyaretlerini de Belediye Başkan adayımızla birlikte gerçekleştirdiler.

Ustrumca Türk mahallesinde Türklerin evleri ziyaret edildi, Ustrumca Belediye Başkan adayımız da bu ziyaretlere katıldı.

22089071_369592940163463_3433411978379060343_n.jpg

Radoviş’te Belediye Meclis üyesi adayımız Yaşar Süliman ve ekibi Kocalı, Alikoç ve Radoviş çarşısında seçim çalışması yürüttüler. Çair Belediyesi Meclis üyesi adayımız Taner Hacımustafa radyo programına katılıp seçim çalışmaları ve programı hakkında bilgi verdi.

Başbakan ve Sosyal Demokratlar Birliği Başkanı, aynı zamanda Makedonya’da YAŞAM için Koalisyonu öncüsü Zoran Zaev’e Kanatlarda, seçim kurmayı ekibimizden Erol Ruşid eşlik etti. Bugün Türk Hareket Partisi yöneticileri Kanatlar’da ve akşam Kumanova’da halkla toplantılar yapılacak. Makedonya genelinde Üsküp Büyükşehir ve Belediyelerinde olmak üzere tüm şehirlerde Türk Hareket Partisi ekipleri, üye ve sempatizanları halkımızla birlikte yerel seçim çalışmaları yürütmektedir.