Ali Rıza Efendi Anı Evine Müdürlerden çok anlamlı destek ziyareti

Ali Rıza Efendi Anı Evine Müdürlerden çok anlamlı destek ziyareti

Toplumlarin Kültürünü Tanıtma ve Geliştirme İdaresi Müdürü Mudürü Menfi İlyaz'ın Ulu önder Atatürk'ün Babası adına düzenlenen anı evine destekleri sürüyor.

Kocacık'da bulunan ve modern Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucu Cumburbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi adına düzenlenen Anı evine Menfi İlyaz'ın destek ve ilgisi sürüyor.

Menfi İlyaz ve Milli Kurum Makedonya Müzesi müdürü Gordan Nikolov eşliğinde Merkez Jupa’daki Kocacık köyünde bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi anı evini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Anı Evinin yetkilisi Cesur İsmail'de kısa bir bilgi paylaştı : Cesur İsmail sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı :

Bu gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Babasi Ali Riza Efendi'nin Ani evine çalişma ziyarettinde bulunan Makedonya Müzeler Müdürü Sn.Gordan Nikolov bey'le ve değerli Toplumlarin Kültürünü Tanıtma ve Geliştirme İdaresi Müdürü Mudürümüz Sn. Menfi İlyaz bey'le verimli bir görüşme gerçekleştirdik herseyi yerinde inceleyen değerli Müdürlerimiz her konuda bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yardimci olacaklarini belirtirken bizlere müze temizliğinde gerekli bazi araç ve gereçleri getirdiler Ben Yok Biz Variz