Ahmet Hakan AK PARTİ Çıkışıyla Tepki Çekti! AK PARTİ'yi eleştiren Sözleri Gündeme Oturdu!

Ahmet Hakan AK PARTİ Çıkışıyla Tepki Çekti! AK PARTİ'yi eleştiren Sözleri Gündeme Oturdu!

Şu günlerde herkesin dilinde AK PARTİ kongreleri. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'da AK PARTİ kongrelerini hedef aldı. Ali Babacan - Ahmet Davutoğlu - Kılıçdaroğlu kongre yapınca eleştirmeyenler peki niye AK PARTİ kongrelerini hedef alıyor?..

Türkiye'de AK PARTİ kongreleri yapılıyor. Muhalefet kongreler veya toplantılar yapınca ses etmeyenler AK PARTİ kongrelerini eleştiriyorlar.

Aynı kongreleri Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da yaptı.

O kongreler eleştirilmedi.

Nedeni kalabalık değillermiş.

Zaten hangi kongreleri mitingleri kalabalık ki kongreleri kalabalık olsun diye eleştirenler var.

Türkiye genelinde AK PARTİ kongrelerinin kalabalık olması eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Nedeni ise pandemi koşulları gösteriliyor.

Muhalefet bu konuya tepki gösterirken  bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi. Ahmet Hakan yazdığı son köşe yazısında salgın olmayan normal koşullarda kongrelerin hınca hınc dolu olması normaldir derken salgın döneminde boş olması gerekir şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Ahmet Hakan şimdiye dek AK PARTİ iktidarına desteğiyle bilinen bir isim. Ancak bu son çıkışı Millet ittifakında bile ses getirdi ve herkes çok şaşırdı.

Ahmet Hakan daha öncede Yeni Anayasa konusunda bazı itirazlar dile getirmişti...

Ahmet Hakan'ın eleştirilerinin sosyal medyada çok sayıda AK PARTİ'li tarafından eleştirildiği ve tepki çektiği görüldü..