Abdülbahri İsmail Makedonya'yı yasa boğan kazayı anlattı

Abdülbahri İsmail Makedonya'yı yasa boğan kazayı anlattı

Makedonya tarihinin en büyük kazalarından birisi olarak gündeme gelen Gostivar - Üsküp otobüsündekifaciadan yara alarak kurtulan Abdülbahri İsmail yaşadıklarını Üsküp Haber'den Sadık Şimşek'e anlattı

Üsküp Haber'e özel açıklamalarda bulunan Abdülbahri İsmail otobüs içerisinde hayatını kaybedenlerin bir çoğu arkadaşımıztan öte ailemiz gibiydi.

Üsküp'te çalışıyoruz haliyle bu seferler sürekli olarak yapılıyor. Otobüslerde aynı kişilerle
seyahat ediyoruz

Ülkemiz küçük bir ülke dolayısıyla herkes birbirini tanıyor. Bu kazada can veren dostlarımızda adeta ailemizden biri gibiydi.Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Allah'a şükürler olsunki bu kazadan yaralı olarakta olsa
kurtuldum Diyerek duygularını paylaştı.

Abdülbahri İsmail kazada herhangi bir ihmal varmı sorusuna ise devletimiz mutlaka bu kazayı araştırmaya devam etmeli eğer varsaki bir ihmal mutlaka ivedilikle sonuçlanmalıdır. Konuyla ilgili fazla yorum yapmak istemiyorum ama devletimiz mutlaka bu kazayı araştırmalıdır dedi.

Abdülbahri İsmail kazanın meydana gelmesinin ardından Makedonya hükümetinin dış yatırımlarından sorumlu devlet bakanı Elvin Hasan'ın kendisiyle bizzat ilgilendiğini belirterek Üsküp haber üzerinden teşekkür etti.

Ve son olarak bu tarz üzücü kazaların bir daha meydana gelmemesi için yetkililere seslenerek denetimlerin daha fazla yapılmasını ve kontrollerin sıklaşması gerektiğinin altını çizdi.

Hastanede tedavi gören kaza mağdurlarınada şifalar dileyen Abdülbahri İsmail hayatını kaybetmiş olanlarada Allah'tan rahmet diledi.

Üsküphaber olarak Abdülbahri İsmail'e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken duygularını bizimle paylaştığı için çok
teşekkür ederiz