Yatakta iyi olan burçlar! Gerçekten onlarla hayat çok daha renkli geçiyor

Yatakta iyi olan burçlar! Gerçekten onlarla hayat çok daha renkli geçiyor

Yatakta iyi olan burçlar! Gerçekten onlarla hayat çok daha renkli geçiyor.. İşte yatakta iyi olan burçlar

Yatakta iyi olan burçlar merak ediliyordu. Onlara karşı koymak imkansız. Posta.com.tr de yayımlanan içerikte yatakta iyi olan burçlar sıralandı:

1-KOÇ BURCU

Koç burçları yatakta çok aktif olur. Onların durmak bilmeyen yapısı sizin de enerjini yükseltir. Dokunmaktan büyük keyif alan koç burçları cildinize, parmaklarınıza ve boynunuza temas etmekten çok hoşlanır.

Koç burçlarının tutkulu yapısı sizin de aktif olmanızı sağlar. Onlar için yatağı hareketli olması ve etkili bir cinsel yaşam büyük önem taşır . Koç partnerini mutlu etme konusunda iyidir.

2-BOĞA BURCU

Boğa burçları her zaman nazik ve sabırlı davranır. Boğa burcu olan kişilerin aceleci davrandığına asla şahit olmazsınız.

Cinselliğe çok düşkün olan boğa burçları, ilişkilerinde fiziksel temas olmazsa huzursuz olurlar. Boğa burçlarının yavaş ve karşı konulamaz tavırları sizi baştan çıkarabilir. Boğa dışarıda olduğu gibi yatakta da üstün olmak ister

3-İKİZLER BURCU

İkizler burcu olan kişiler cinselliği çok ciddiye almazlar. Onlar için cinsellik sadece bir oyundur. İkizler burcu için cinsel yaşam her zaman eğlenceli olmalıdır.

Oyun oynamayı sevdikleri için sizi baştan çıkarmayı iyi bilirler. Özellikle cinsel birlikteliğiniz sırasında ikizler burcu ile konuşmanız onu daha çok baştan çıkarır. İkizler yatakta en iyi keyif veren burçlar arasında yer alır

4-YENGEÇ BURCU

Duygusal yönleri ağır basan yengeç burçları çok samimi ve sıcak davranır. Yengeç burcundan hiç bir zaman kaba hareketler göremezsiniz.

Onlar her zaman romantik bir cinsel yaşamın hayâlini kurar. Erotik, derin ve duygusal olan yengeç burçları kendilerini tamamen size bırakabilir.

5-ASLAN BURCU

Aslan burcu olan kişilerin her zaman dikkat çeken bir karizmaları olur. Son derece tutkulu olan aslan burçları yatakta iyi olabilmek için elinden geleni yapar.

couple-1822497-960-720.jpg

Aslan burçları farklı fantezilere açık olduğu için onlarla durağan bir cinsel yaşamınız olmaz. Her zaman yeniliklerle karşı karşıya kalırsınız.

Yatağı bir sahne gibi gören aslan burçları, en iyi performansı göstermek ve sonunda alkış almak için çok çabalar.

YATAKTA İYİ OLAN BURÇLARLA İLGİLİ DİP NOT

Astroloji, insanların doğum tarihlerine göre belirlenen burçlarla ilgilenir. Bazı burçların yatakta daha iyi olduğu düşünülür. Örneğin, Akrep burcu insanları, tutkulu ve yoğun bir cinsel enerjiye sahip olabilirler. Yengeç burcu insanları ise sevgi dolu ve romantik bir yaklaşıma sahip olabilirler. Aslan burcu insanları ise özgüvenli ve cesur bir tavır sergileyebilirler. Ancak, burçlar insanların kişiliklerini tam olarak belirleyemezler. Her insanın farklı bir karakteri ve cinsel tercihi vardır. Bu nedenle, burçlara göre yargılamak yerine, her insanın kendine özgü bir cinsel kimliği olduğunu kabul etmek önemlidir.

Kaynak: Posta.com.tr - Derleme: Üsküp Haber

İlgili Haberler