Uğur Dündar Uçak Mesajıyla AKP'yi küplere bindirecek!

Uğur Dündar Uçak Mesajıyla AKP'yi küplere bindirecek!

Ünlü gazeteci Uğur Dündar twitter üzerinden yaptığı uçak paylaşımı ile AKP'yi hedef aldı. Yaptığı paylaşıma binlerce beğeni yağarken twitter yine ikiye bölündü. AKP'yi sinirlendirecek açıklamalar...

Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıkan yangınlar tartışmalara sebep olurken Uğur Dündar'dan AKP'lileri sinirlendirecek bir açıklama geldi. Dündar, uçak yetersizliğini sert bir dille eleştirdi.

Henüz kontrol altına alınamayan on bir farklı yangına karşın yeteli sayıda uçak olmaması büyük tartışmalara yol açtı. Çevre ülkelerden uçak yardımları gelirken Uğur Dündar yaşanan trajedi ile ilgili olarak iktidarı hedef alan sert açıklamalarda bulundu.

"Bunlara para var ama..."

Dündar Saray için yapılan harcamaları bir bir hatırlattı. Cumhurbaşkanlığı için alınan on üç uçağı hatırlatan gazeteci, sarayların yapılmasını, Kıbrıs'a bakanların sekiz farklı özel uçak ile gitmesini dile getirerek bunlara para harcanırken yeterli yangın söndürme uçağı almaya para olmadığını eleştirdi.

Kazakistan'dan teklif geldi

Pek çok ülkeden Türkiye'ye yardım teklifi gelirken Kazakistan da büyük bir bölümü yanan Manavgat'ta "Kazakistan-Türkiye Dostluk Ormanı" kurmayı önerdi. Geçmiş olsun dileklerini ileten ülke, Kazakistan'ın Ankara Büyükelçiliği, resmi sayfasından bir destek mesajı paylaştı.

Taziye mesajları art arda geliyor

Ülkede çıkan yangınlarda hava şartları ve rüzgar durumu daha da kötüleştiriyor. Alevler bir türlü söndürülemezken pek çok ülkeden taziye mesajı gelmeye devam ediyor. İtalya'nın Ankara Büyükelçiliği yaptığı paylaşımda orman yangınları karşısında büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtirken hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanı Kemalettin Haydarov da Mevlüt Çavuşoğlu'nu aradı. Geçmiş olsun dileklerini ileten pek çok ülkeden yardım teklifi de geldi.

Kaynak: Gerçek Gündem, Haberler.com,