QNB Finansbank’tan emeklilere yeni kampanya! 9.200 TL ödeme verilecek

QNB Finansbank’tan emeklilere yeni kampanya! 9.200 TL ödeme verilecek

QNB Finansbank emekli vatandaşlara 9.200 TL ödeme yapacak

Bankalar müşteri kapma telaşını sürdürüyor. QNB Finansbank emekli vatandaşlara yeni bir ödeme yapacak. QNB Finansbank tarafından yapılacak ödeme detayları belli oldu. Birçok emekli ** QNB Finansbank tarafından verilen 9.200 TL** ödemeden habersiz.

Banka tarafından yapılan açıklamada emeklilere **9.200 TL** ödeme yapılacağı duyuruldu. Banka tarafından yapılacak ödemeyi almak için QNB Finansbank tarafından duyurulan şartları yerine getirmek gerekiyor.

QNB Finansbank, tarafından duyurulan şartları yerine getiren emekliler toplam **9.200 TL** ödeme almaya hak kazanacaklar.

QNB Finansbank, tarafından emeklileri ilgilendiren kampanyaya ilişkin resmi internet sitesinde bir duyuru yapıldı.

QNB Finansbank'ın 9.200 TL ödemesi nasıl alınacak?

Yapılan duyuruda **Emeklilere yapılacak olan 9.200 TL** ödemenin detayları da paylaşıldı. İşte o duyuru

Emekli Müşterilerimize Sunulan Ayrıcalıklar

  • 8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü !
  • Yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden Para Çekme, Para Yatırma veya Bakiye Sorgulama işlemlerini toplamda ayda iki defa ücretsiz gerçekleştirebilirler.
  • Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti ( haftasonu ve resmi tatil günleri dışında 09:00-16:00 saatleri arasında)
  • QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği
  • Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı
  • CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.
  • Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir.

EMEKLİ MAAŞI QNB FİNANSBANK'A NASIL TAŞINIR?

QNB Finansbank müşterisi iseniz;

Emekli maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu için QNB Finansbank çağrı merkezi 0850 222 11 00 'ı arayıp cep telefonunuzdan dijital onay vererek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Şubeye gelmeden size en yakın QNB Finansbank Şubesi’ni arayarak emekli maaşınızı cep telefonunuzdan dijital onay vererek QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz.

QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu seçerek banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

İlgili Haberler