MasterChef'te Yer Alan Somer Şefin sevgilisi ortaya çıktı Olay var Olay..

MasterChef'te Yer Alan Somer Şefin sevgilisi ortaya çıktı Olay var Olay..

MasterChef'in ünlü şefi Somer Sivrioğlu hakkında ortaya sürülen iddiaların sonu gelmiyor. Yarışmanın sunucusu hakkında çıkan iddialar herkesi şoke etti. Eşinden yeni boşanan Sivrioğlu'nun sevgilisi ortalığı karıştıracak.

TV8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef'in ünlü jüri üyesi Somer Şef on sekiz sene boyunca evli kaldıktan sonra eşinde boşanmıştı. Somer şefin hakkında eşinin onu aldattığına yönelik haberler çıkmıştı. Eşi ise bu konuyu dolaylı olarak onaylamış, Sivrioğlu'ndan ise uzun süre bir açıklama gelmemişti. Son açıklaması gündemde bomba etkisi yarattı!

Eşi ihanet iddialarını doğrulamıştı

İhanet haberlerinin ardından Aslı Sivrioğlu bazı açıklamalar yapmıştı. Magazin programı 2. Sayfa'ya sosyal medya hesabından cevap veren Aslı Sivrioğlu Somer Şef'in ihanetini doğruladı. Öncelikle haberi arkadaşlarında alan genç kadın sonrasında Sivrioğlu'nun mesajlaşmalarını yakalamış ve Somer Şef'in de ihaneti inkar etmediğini belirtmişti. Haberlerin ardından duygusal bir zaman geçirdiğini beliren Aslı Sivrioğlu, iki çocuğu ve ailesinin bu süreci atlatmaya çalıştığını belirtmiş ve boşanma işlemlerinin hızla sona ermesini dilemişti.

Editör de eşinden boşandı

Somer Şef'in beraber olduğu esmer kadının ise daha sonrasında MasterChef'in editörü olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta editörün de evli olduğu ve onun da bu süreçte eşinden boşandığı ortaya çıkmış ve gündem epey sallanmıştı.

Twitterdan gelen eleştirilere sert çıkmıştı

Somer Sivrioğlu yakın zamanda bir gazeteye söyleşi verdi. Ancak twitter hesabı üzerinden gelen "Eşini nasıl aldattığından bahsettin mi?" sorusuna çok sinirlenmiş ve "Bunu merak edecek kadar ruh hastası olduğunuzu bilmiyordum" diyerek tepki vermişti.

"Yeni, taze bir aşk yaşıyorum"

Görüştüğü kişi ile sıkça kameralara yakalanan Sivrioğlu'nun magazin ekipleri ile arası kötü. Ancak yakın zamanda bu konu hakkında verdiği bir söyleşide evlilik hakkındaki düşüncelerinden bahsetti. Hiç aşık oldun mu sorusuna çok taze bir aşk yaşadığı yanıtını veren Sivrioğlu henüz evlilik fikrinin aklında olmadığını belirtti. Sivrioğlu'nun bu cesur açıklaması ise gündemde büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: TV100, Posta