MasterChef'te torpil skandalı patlak verdi büyük rezillik

MasterChef'te torpil skandalı patlak verdi büyük rezillik

Ekranların en heyecanlı yarışması MasterChef'te kıyasıya rekabet devam ediyor. Ancak programın son bölümünde yaşanan torpil vakası herkesi şaşkına çevirdi. MasterChef yarışmasında büyük skandal...

MasterChef yarışması dördüncü sezonunda da büyük bir heyecan yaşıyor. Ancak yarışmada art arda gelen aksilikler gündemden düşmüyor. Yarışmada son olarak jürilerden Danilo Zanna'nın bir yarışmacıya İtalyanca olarak yardım ettiği öne sürüldü. Seyircileri sinirlendiren olaya henüz Zanna'dan bir açıklama gelmedi.

Yemeği nasıl yapacağını anlatırken yangın çıktı

Ekrana gelen yarışmada İtalyanca bilen bir yarışmacıya Zanna'nın yemekle alakalı olarak bilgiler paylaştığı ve yemeği nasıl yapması gerektiğini anlattığı iddialar arasında yer aldı. Ancak Şef'in bu açıklamaları esnasında tencerede büyük bir yangın çıkmaya başlayınca yarışmacının tenceresini çektiği ve elini hafifçe yaktığı kaydedildi.

İddialar ardından MasterChef izleyicisi çok sinirlendi. Danilo Şef'e art arda gelen eleştiriler sonrasında herhangi bir mecradan iddalara resmi bir açıklama gelmedi.

Yarışmada ilk kez yaşandı

Üçlü düellolar esnasında yaşanan heyecanla beraber şefler kendilerine tanınan haktan ilk kez faydalandı. Geçtiğimiz haftalarda şefler düellolar esnasında aralarından seçemeyecekleri kadar iyi bir yemek olursa bunu finale çıkarma haklarının olduğunu açıklamıştı. İlk kez kullanılan bu kararı Mehmet Şef "ilk kez böyle bir şeye şahitlik ediyoruz" diyerek tanımladı.

Jürinin karşısına çıkan üç isim Mustafa, Mert ve Emre oldu. Şefler yarışmacılardan etli sarma yapmalarını istedi. Şeflerin isteği üzerine mücadeleye girişen üç yarışmacı tabaklarını jüri üyelerine sundu. Şefler tadımı yaptıktan sonra Emre'yi eledi ve yarışmacı MasterChef'e veda etti.

Mert ve Mustafa'nın sarmaları arasında kalan jüri üyeleri iki tabağı da çok iyi bulunca bir kez daha tadım yapmak durumunda kaldı. Şefler sonrasında heyecanlandıran kararı açıkladı. MasterChef Türkiye tarihinde ilk kez yaşanan kararda iki isim de üçlü düello turunu geçmeyi başardı.

Yarışmacıları da çok şaşırtan durum karşısında Somer Şef, ilk kez iki yarışmacıyı üst tura geçirmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: TV100, NTV