Makyajla Burun Küçültme Mümkün! Şok Şaşıracağınız yöntem

Makyajla Burun Küçültme Mümkün! Şok Şaşıracağınız yöntem

Kadınların en büyük hayali ölçülü, ufak ve estetik bir buruna sahip olmaktır.

Küçük buruna sahip kişilerde, burun yüze orantılı görünür ve yüzün diğer bölgeleri özellikle göz ve çevresi daha dikkat çekici olur. Eğer burun yapınız büyük ise ameliyat işlemine maruz kalmadan aşağıda yer alan burun küçültme hilelerini kullanarak burun ölçünüzü daha ufak gösterebilirsiniz.

Makyajla Burun Nasıl Küçültülür?

  1. Bir adet aydınlatıcıyı alarak burnunuzun üst kısmına yukarıdan aşağı doğru sürün ve sadece sürdüğünüz kısımda aydınlatıcıyı dağıtın. Yan kısımlara taşırmadan bu işlemi uyguladıktan sonra ikinci basamağa geçin.
  2. Bu sefer ten renginizden 3 ton daha koyu fondöteni bir yere sıkarak üzerinden far fırçası yardımıyla çok az miktar alın ve burun uçlarından yukarı doğru hat çekin. Bu hat kaşın başlangıcıyla uyumlu olmalı ve yukarı kadar devam ettirilmelidir. Yani burun üstüne sürdüğünüz aydınlatıcının her iki tarafından yukarı doğru fondötenle çizgi çekin.
  3. Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra çizgilerin belirsiz bir hale gelmesi için fırçayla yukarı doğru dağıtın ve çizgilerin gözle görülmeyecek duruma gelmelerini sağlayın.
  4. Son işlem olarak çektiğiniz çizgi ve aydınlatıcının birleştiği bölgeyi bir pudra süngeriyle üzerinden geçerek birbirine karışmasını sağlayın. Burun bölgesinde geçiş yerlerini sünger yardımıyla yumuşatın.
  5. Bu işlemden sonrada dilerseniz burun ucuna parlak bir aydınlatıcı ve pudra süngeriyle ufak bir dokunuş uygulayabilirsiniz. Burnunuz bu işlemlerden sonra daha küçük görünecek ve hokka diye tabir edilen bir burun yapısına sahip olacaksınız.