Kardeşini kaybeden Alişan yeni bir ölüm haberi daha aldı! Büyük acı

Kardeşini kaybeden Alişan yeni bir ölüm haberi daha aldı! Büyük acı

Başarılı şarkıcı Alişan'ı yıkan bir haber daha geldi. Kardeşinin ölümünü henüz atlatamayan Alişan kendisine en yakın ikinci bir ismi daha kaybetti. Trajik olay herkesi şoka soktu...

Başarılı türkücü Alişan geçtiğimiz haftalarda erkek kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Koronavirüs nedeniyle hayata veda eden Tektaş'ın cenazesinde Alişan'ın görüntüleri iç burkmuştu. Cenazeye katılan diğer bir isim olan Alişan’ın kuzeni Ozan Tektaş da hayatını kaybetti.

Ölüm nedeni beyin kanaması

Alişan'ı yıkan ikinci haber kuzeninden geldi. Ozan Tektaş'ın banyoda düşerek kafasını çarptığı öğrenildi. Akabinde beyin kanaması geçiren Tektaş bu sebeple hayata veda etti. Alişan hem kardeşi hem de menajeri olan Selçuk Tektaş'ın acısından sonra şimdi de kuzenini toprağa verecek.

Ünlü türkücünün her gün kardeşinin mezarına gittiği öğrenildi.

Alişan kim?

1976 senesinde İstanbul'un Beyoğlu semtinde dünyaya gelen Alişan'ın ismi aslında Serkan Burak Tektaş. Alişan ismini sahnede kullanan Tektaş, İ.T.Ü Konservatuvar bölümünde eğitim aldı. Ancak henüz çok erken yaşlarda müzik piyasasına atılan Alişan, okuldan üçüncü sınıfta devamsızlık nedeniyle ayrıldı.

İki yaşındayken İzzet Altınmeşe ve İbrahim Tatlıses'in türkülerini ezberden söyleyen türkücü, henüz liseye yeni başlamışken ilk kasetini çıkardı. İlk albümünü de 1991 senesinde 'Derdo - Elazığ'ın Güzelleri' adı ile piyasaya süren Alişan, 1994 senesinde de bir albüm çıkardı. 1996 senesinde ise Kral Müzik etiketi ile Aşık Oldum işini piyasaya çıkaran Alişan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi.

Alişan sonrasında Mahsun Kırmızıgül'ün de desteğini alarak Sana Bir Şey Olmasın albümünü yayınladı. Kralı gelse şarkısı ile büyük bir üne kavuşan Alişan ertesi yıl da Aynalı Tahir dizisinde oynadı ve ekranlara yeni bir soluk getirdi.

Pek çok albüm çıkarıp dizide oynayan Alişan, uzun süre Çağla Şikel ile televizyonda gündüz kuşağı programları sundu. 360TV'de Çağla Şıkel ile beraber Herşey Dahil programını 2016 senesinde sunan Alişan sonrasında ise Demet Akalın ile ekranlara geldi. Ancak 2020 yılında Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programı tutmadı ve yayından kaldırıldı.

Kaynak: Yeni Akit, haberler.com