İştahı bıçak gibi kesip ve de hızla zayıflatan yiyecekler

İştahı bıçak gibi kesip ve de hızla zayıflatan yiyecekler

Bazı besinler iştahı keserek hızla zayıflamaya yardımcı oluyor.

Bazı insanlar çok iştahlı olduğu için zayıflayamadığını belirtiyor. Ancak iştahı kapatan ve hızla zayıflamayı sağlayan yiyecekler var.

Son dönemde yayınladığı sağlık haberleriyle dikkat çeken Akşam gazetesi iştahı kapatan besinlerin listesini paylaştı.

Kanser düşmanı olarak biline Brokoli aynı zamanda iyi bir iştah kesici. Yapmanız gereken çok basit. Yarım kilo kadar brokoliyi 5 dakika süresince haşlayın. Ardından su soğuyunca bu suyu sabah için.. 1 Bardak içmeniz yeterlidir. Tadını beğenmezseniz limon sıkın.

Karnabahar c vitamini açısından oldukça zengin bir besindir. En büyük özelliği ise tok tutmasıdır. Öğle yemeğinde tercih edebilirsiniz..

Peygamberimizden günümüze kadar uzanan bir mucize var.. Sirke... Eğer siz de kilo vermek istiyorsanız 1 tatlı kaşığı sirke tüketebilirsiniz!

MİDESİNDE SORUN OLANLAR DİKKAT

Ancak midesinde sorun olanlara sirke önerilmez. Her ne kadar sirke tok tutan besin olsa da midesinde yanma ve reflü sorunu olanlara iyi gelmez. Hatta zarar verebilir.


GECE TOK TUTAN BESİNLER

Öte yandan Show TV Ana haber bülteninde de gece tok tutan besinlere yer verildi. Özellikle geceleri tok tutan bu besinlerin zayıflamaya da yardımcı olduğuna dikkat çekiliyor.

İşte Show Ana haberde de yayınlanmış olan geceleri tok tutan o besinler..