Fatih Altaylı Erdoğan'ı Kızdıracak bomba bir Çay Göndermesi Yaptı

Fatih Altaylı Erdoğan'ı Kızdıracak bomba bir Çay Göndermesi Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çay dağıtmasına bir tepki de Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan geldi..

Türkiye günlerdir Orman yangınlarını konuşurken muhalefette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yangın bölgesinde çay dağıtmasını eleştiriyor.

Tepkilerin artarak devam ettiği muhalefet kanadında bir tepki de son zamanda muhalif kimliğiyle bilinen Fatih Altaylı'dan geldi.

Konuyla ilgili olarak Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinin "Ne zaman adam oluruz?" bölümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert bir gönderme yaptı.

***************

Fatih Altaylı, bugünkü köle yazısının son bölümünde şu ifadelere yer verdi...

"Çok sevdiğim çaydan nefret etmek zorunda bırakılmadığım zaman."

Fatih Altaylı'nın bu ifadeleri kısa sürede gündeme oturdu ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gerçek Gündem haber sitesi de gelişmeyi manşete taşıdı..

PEKİ NE OLMUŞTU?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın felaketinin olduğu bölgeye gitmiş ve vatandaşlara çay dağıtmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın felaket bölgelerine giderek çay dağıtması sosyal medyanın gündemine oturmuş ve muhalefet partileri yaşanan bu duruma oldukça sert sözlerle tepki göstermişti.

**********************

Fatih Altaylı geçtiğimiz günlerde yazdığı bir yazı nedeniyle Cumhurbaşkanlığından tepki almıştı. Anlaşılan yazısındaki bu bölüm nedeniyle bir tepki daha alacak gözüküyor..