Ekrana Çıkmayınca Herkes Merak Etmişti FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya veda etti

Ekrana Çıkmayınca Herkes Merak Etmişti FOX TV Sunucusu İsmail Küçükkaya veda etti

FOX TV'de sabahları Çalar saat programını Sunan İsmail Küçükkaya ekrana çıkmadı herkes merak etmeye başladı gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

Kuşkusuz İsmail Küçükkaya ekranların en çok sevilen isimlerinden birisi. Sezon finaline gidince tüm takipçileri şaşkına döndü. Her sabah ekranda onu görmeye alışkın olan sevenleri büyük bir üzüntü yaşadı. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

İsmail Küçükkaya Nerede? FOX TV'deki Çalar Saat'i Sunan Sunucu Ortadan Kaybolunca Ayrıldı Dedikoduları Beraberinde Geldi

FOX TV'nin sekiz senedir önemli bir yüzü haline gelen İsmail Küçükkkaya haftanın başından beri ekranlarda görünmüyor. Bunu fark eden FOX TV izleyicisi endişelenmeye başlamışken Küçükkaya'nın nerede olduğu öğrenildi...

İsmail Küçükkaya ortalıktan kaybolunca herkes istifa etti zannetti. Ünlü gazeteci instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında ortaya çıktı.

Hafta başından beri kaybolmuştu meğerse tatile çıkmış

FOX TV ekranlarında Çalar Saat adlı programın sunuculuğunu yapan İsmail Küçükkaya, uzun bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Fatih Portakal'ın ardından ekranlardan ayrıldığı öne sürülen İsmail Küçükkaya meğerse aşı yaptırmış ve sonrasında da memleketine giderek yaz tatilini başlatmış.

Sekiz senedir programın yüzü oldu

İsmail Küçükkaya 2013 senesinden bu yana Çalar Saat adlı programın sunuculuğunu üstlendiği için bir kaç gün ekranlarda görünmeyince seyirci endişeye düştü. Ancak Küçükkaya, bir fotoğraf paylaşarak koronavirüs aşısı yaptırdığını açıkladı. Sonrasında memleketinden bir kare paylaşan gazeteci, yazın kendisi için an itibari ile başladığını açıkladı. Hem gazeteci meslektaşlarından hem de takipçilerinden güzel mesajlar alan Küçükkaya bu mesajları instagram hesabı üzerinden tek tek paylaştı.

Ünlü sunucu yaz tatilinden döndüğünde ekranlara dönmesi bekleniyor. Çalar Saat programının ise büyük ihtimalle eylül ayında yayına gireceği düşünülüyor.

İsmail Küçükkaya kim?

1972 senesinde dünyaya gözlerini açan Küçükkaya, Kütahya'nın Simav ilçesinde doğdu. Gazi Üniversitesi'nden Gazetecilik alanında lisans eğitimi alan Küçükkaya, 1991 senesinde de gazetecilik hayatına ilk adımı attı. Hürriyet gazetesinin muhabiri olarak göreve başlayarak Küçükkaya, 2013 senesinin Eylül ayından bu yana FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programına sunuculuk yapıyor.

Pek çok kitap yayınlayan Küçükkaya, ilk olarak 2008 senesinde Cumhuriyetimize Dair kitabını çıkarmıştı. 2012 senesinde İlber Ortaylı'ya yönelttiği sorularla derlenen Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı kitabını yayımlayan Küçükkaya, 2016 senesinde de Korkma kitabını okuyucuyla buluşturdu. 2019 senesinde Biraz Cesaret kitabını kaleme alan İsmail Küçükkaya son olarak ise 2020 senesinde Fikri Hür Vicdanı Hür kitabını yazdı.

2017 senesinde Yılın Televizyon Sunucusu ödülünü Türkiye Altın Marka Ödülü'nden alan Küçükkaya, 2018 senesinde de MGD Ödülü tarafından verilen En İyi Sabah Haber Kuşağı ödülünü almıştı.