Doğuştan enerjisi düşük 3 burç! Adeta sürünerek yaşıyorlar. İşleri yolunda gitmiyor

Doğuştan enerjisi düşük 3 burç! Adeta sürünerek yaşıyorlar. İşleri yolunda gitmiyor

Bazı burçlar düşük enerjisiyle bilinir. Genelde tembel olarak tanımlanan bu burçlar, uyuşuk ve ağır hareketleriyle ortama negatif enerji kattıklarıyla bilinir. İşte doğuştan enerji düşük, enerji emici 3 burç...

Bazı burçlar düşük enerjisiyle 10 kilometre uzaktan dahi tanınır. Uyuşuk ve ağır hareketleri ile her yerde kendini belli eden bu burçlar, ortama negatif enerji katmalarıyla bilinir. Üstüne üstelik karşı tarafın enerjisine de negatif enerjileri ve konuşmalarıyla tüketirler.

Aksam.com.tr'de yer alan içeriğe göre, doğuştan enerjisi düşük 3 burç ve doğuştan enerjik 3 burç...

DOĞUŞTAN ENERJİSİ DÜŞÜK 3 BURÇ

BAŞAK BURCU

Sürekli olarak geleceği düşünen Başak burcu içlerindeki enerji düşüklüğünü çevrelerine de yansıtırlar. Başak burçları kontrolü seven bir yapıya sahip olduğundan bu onlar için oldukça yorucu oluyor. Ortam içinde enerjileri sürekli düşük olan Başak burçlarını yerlerinden kaldırmak imkansız.

KOVA BURCU

Onlar bir türlü hayatı ve insanları sevemedi. Kova burcunu en çok yoran şey kendi hayatı dışında kalan insanlardır. Onların konuşmaları müdahaleleri kova burçlarını yıpratır. Mantıklı düşünen kova burçları sürekli olarak dengi insan bulmadıkları için modları hep düşük dolaşır.

YENGEÇ BURCU

Su grubundaki bir diğer burç olan Yengeç burcu da dünyaya ağlamak kafasına bir şeyleri takarak geldi. Bu yüzden sürekli halsiz ve yorgun hissediyor. Kimsenin kolay kolay yüzüne bakarak konuşmaz. Yengeç burçları enerji düşüklüklerini hemen belli eder.

DOĞUŞTAN ENERJİK 3 BURÇ

KOÇ

Enerjik Koçlar kendilerini rahat hissettikleri ortama neşe katarlar.

İKİZLER

Tam bir ortam insanı olan İkizler hem gülmeyi hem güldürmeyi çok severler.

YAY

Gezgin Yaylar heyecanlıdırlar. Bu onları neşeli yapar. Sohbet etmeye bayılırlar.

Kaynak: aksam.com.tr