Bakışlarınızı karşı konulmaz hale getirecek ve gözlerinizi büyük gösterecek makyaj tüyoları!

Bakışlarınızı karşı konulmaz hale getirecek ve gözlerinizi büyük gösterecek makyaj tüyoları!

Estetik ameliyata ya da çok uğraşmaya gerek kalmadan gözleri çok daha büyük ve çekici göstermenin yollarını sizler için hazırladık. İşte bakışlarınızı karşı konulmaz hale getirecek ve gözlerinizi büyük gösterecek makyaj tüyoları!

Gözler makyajın en önemli parçalarından biridir. Gözünüze yapacağınız makyaj gözlerinizi küçük ve yorgun gösterebilir ya da yapacağınız güzel bir göz makyajı gözlerinizi iri, canlı ve güzel gösterebilir. Bu yüzden göz makyajı yaparken dikkat etmeniz gereken şeyler var. Siz de gözleriniz daha büyük ve güzel görünsün istiyorsanız bıçak altına yatmanıza gerek yok. Doğru ürünlerle yapılan doğru bir makyaj bakışlarınızı muhteşem hale getirmek için yeterli!

Makyaj, kusurları gizlemeye ve yüzün bazı kısımlarını iyileştirmeye yardımcı olur. Örneğin, küçük gözleriniz varsa, makyajınız onları daha büyük ve daha çekik gösterebilir. Ancak herhangi bir makyaj ürünü kullanmadan bakışlarınızı güzelleştirmenin ve çekici hale getirmenin başka yolları da var. Birkaç saatlik uyku, yorgunluk, koyu halkalar gözlerimizi karartabilir ve donuklaştırabilir. Bu nedenle göz çevresindeki cilt bakımı çok önemlidir.

Kirpikleri önemsemeyi asla atlamamalısınız çünkü bakışlarınızı kuvvetlendirecek ve makyajı gösterecek en önemli detaylardan biri de kirpiklerdir. Kirpikleriniz çok düzse ve azsa bunun için çeşitli çareler deneyebilirsiniz. Kirpik ve kaş bakım serumları kullanabilirsiniz.

Renk seçimine çok dikkat etmelisiniz. Gözlerinizin içine süreceğiniz koyu renk kalemler gözleri çok daha küçük gösterebilir. Bu yüzden göz içine açık renk kalem kullanmalısınız.

Göz kapağınızın orta noktasından pınarlarına doğru açık renk ışıltılı ya da mat bir far kullanın bu sayede gözlerinizin arasındaki mesafe artacak ve gözleriniz daha büyük ve güzel görünecek.

Eyeliner kullanacaksanız mümkün olduğunda ince şekilde eyeliner çekin. Göz kapağınızı eyeliner ile kaplamak gözlerinizi küçük gösterebilir.

Kullanacağınız farları birbirine yakın tonlar seçin, örneğin açık kahve ve koyu kahveyi birlikte kullanıp göz pınarları ve kaş altlarına da aydınlatıcı bir far ya da ürün kullanabilirsiniz!