Ziraat Bankası'ndan 150 BİN TL'ye kadar 1 yıl ödemesiz faizsiz kredi

Ziraat Bankası'ndan 150 BİN TL'ye kadar 1 yıl ödemesiz faizsiz kredi

Ziraat Bankası faizsiz kredi dağıtacak. 1 Yıl geri ödemesiz olacak bu kredilerin tutarının 150 bin TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar

Kredi çekmek isteyen çok sayıda vatandaş cazip kredi fırsatlarını araştırmaktalar. Bu kredi fırsatları arasında en dikkat çekeni ise kamu bankası olan Ziraat bankasından geldi.

Konuyla ilgili olarak A haberin internet sitesinde çarpıcı bir habere yer verilmiş. Haberin ayrıntılarında cazip kredi fırsatlarından bahsedilirken banka yönetiminin 1 yıl ödeme almayacağını ve bu kredilerin faizsiz olacağından bahsediliyor.

A Haber'de yer alan habere göre kredilerde 84 ay vade fırsatı olacak. Buna göre Ziraat bankası köyüne dönene 84 ay vadeli 150 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlayacak.

Başvuru şartları ve detaylara ulaşmak ise ilgili bankanın şubesine başvurarak olacak. A haber tarafından duyurulan kredi fırsatı hakkında detaylı bilgiyi almak için ilgili bankayla iletişime geçmenizde yarar bulunmaktadır.

.Edinilen bilgiye göre Ziraat Bankası bu kredi kampanyasını "Köyümde Yaşamak İçin Bir 'Sürü' Nedenim Var" projesi kapsamında vatandaşlara dağıtmak istiyor. Bu kapsamda büyük şehirlerde yaşayan vatandaşların köylerine dönme kararı alması durumunda destek verilmek isteniyor.

Köye dönen vatandaşların tarım ve hayvancılıkla uğraşmasının teşvik edileceği de proje kapsamında başka bir ayrıntı olarak göze çarpıyor. 

İlgili Haberler