Yeni Kredi Müjdesi! Üstelik On binlerce Kişiyi İlgilendiriyor 36 Ay vadeli ve Düşük faizli

Yeni Kredi Müjdesi! Üstelik On binlerce Kişiyi İlgilendiriyor 36 Ay vadeli ve Düşük faizli

Bankalardan Çok sayıda vatandaşı ilgilendiren kredi müjdesi geldi! Kredi müjdesi emeklilik bekleyen vatandaşları ilgilendiriyor..

Bankalar on binlerce vatandaşa kredi desteği sağlayacak. Bu kredi desteği on binlerce vatandaşın yüzünü güldürecek. Yapılacak kredi desteği özellikle emeklilik yolu beklemekte olan vatandaşları ilgilendirmektedir.

Gelen Son Dakika Gelişmesine göre Emeklilik için bekleyen binlerce kişiye SGK'dan müjde haber geldi. Bu kapsamda devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank emekliliğe hak kazanan Bağ-Kur’luların birikmiş borçlarını ödeyerek, dondurulmuş hizmet sürelerini ihya edip emekli olmalarına destek için kredi desteği sağlayacak.

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK? taksitler ne kadar olacak?

Bu kapsamda emeklilik bekleyen vatandaşları ilgilendiren kredi müjdesinin ayrıntıları da belli oldu Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan protokolle borcunu ödemesi durumunda aylık bağlanacak sigortalılara herhangi bir ödeme güçlüğü çekmeden 1.60 faizle, 36 ay vadeli krediyle emeklilik imkânı sağlanmış olacak..

Ayrıntılı Bilgiler için bankalar ve SGK ile iletişime geçilebilir. Çok sayıda vatandaşın bilindiği gibi yaşı dolmuş olmasına rağmen emekli olabilmek için prim borçlarını ödemesi gerekiyor. Biriken prim borçları ödenmediği için haliyle vatandaşlar emekli olamıyor. İşte bu kapsamda SGK düğmeye basarak prim borcu olan vatandaşlara bir kolaylık sağlamak adına böylesine harika bir fırsatı devreye koydu.

Bu fırsattan yararlanması beklenen binlerce vatandaşın olduğu tahmin ediliyor..
 

İlgili Haberler