TRT Ekranında Fırtınalar Estiren Payitaht Abdülhamid Dizisi Final Yapıyor

TRT Ekranında Fırtınalar Estiren Payitaht Abdülhamid Dizisi Final Yapıyor

TRT ekranının en uzun soluklu TV Dizisi olan Payitaht Abdülhamid dizisinden kötü haber geldi! Dizinin Final yapacağı dedikodusu herkesi üzdü.. Ancak..

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiriyordu. Özellikle Türkiye ve Balkanlarda en çok izlenen diziler arasında yer alıyordu. Gelen haber ise herkesi çok üzdü... Final Kararı ne zaman alınacak diye şimdilerde herkes merak ederken ayrıntılar da belli olmaya başladı.

Payitaht Abdülhamid dizisi yaklaşık olarak dört yıldır TRT ekranlarında yayınlanmaya devam ediyordu. Ancak dizi yapımcısı final yapması yönünde bir karar aldı. Cuma akşamları TRT ekranlarında izleyicileri ile buluşmaya devam eden dizi artık 155. bölüm sonrasında son bulacak.

TRT ekranlarının fenomen dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid, yayın hayatına başladığı ilk günden bugüne kadar yoğun bir ilgi görmekteydi. Fakat her ne kadar hayran kitlesi fazla olsa da, reytingler konusunda pek istediğini bulamadı.

Bundan dolayı dizi yapımcısı reytinglerden dolayı final yapma yönünde bir kararı almış oldu. Hayranlarını çok üzecek bir karar olsa da, artık 155. bölüm sonrasında bir daha TRT ekranlarında dizinin yeni bölümlerini göremeyeceğiz.

Bülent İnal’ın başrol oyuncusu olarak bulunduğu TRT dizisi Payitaht Abdülhamid, beklenen izleyici kitlesine ulaşamamasından uzun süre boyunca yakınmaktaydı.

Her ne kadar izleyici kitlesi fazlalaştırılmasına yönelik çalışmalar yapılsa da pek istenen sonuca erişilemez oldu. Cuma günü 141. bölüm ile TRT ekranlarında yine izleyici ise buluşacak olan dizi, 155. bölüme kadar devam edecek. Dizi ilk yayınlandığı günden itibaren Sultan Abdülhamid Han için padişahlık dönemindeki 20. yıldan itibaren konu edinilmişti.

Oldukça dikkat çeken dizi konusu nedense pek izlenme oranını yakalayamadı. Ancak sosyal medya gibi platformlara bakıldığında dizi popüler gibi dursa da, ekrandaki durum hiçte öyle değildi. Bakalım bu karar hayranları tarafından ne gibi tepkiler ile karşılaştıracak.

İlgili Haberler