Survivor Birincisi kim olacak? Açıklanan isim Survivor izleyicilerini şaşkına çevirdi

Survivor Birincisi kim olacak? Açıklanan isim Survivor izleyicilerini şaşkına çevirdi

Survivor programı TV8 ekranında Acun Ilıcalı yönetiminde fırtınalar estirirken Survivor 2021 birincisi kim olacak merak edilmeye başlandı. Açıklanan isim seyircileri şaşırttı.

Acun Ilıcalı tarafından yıllardır sunulan Survivor yine dolu dolu geçiyor. 2021 yılında kim birinci olacak herkes merak ederken bu konuda çarpıcı bir kehanette bulunuldu. Açıkçası duruma sosyal medyada çok sayıda kişi yorumlarıyla katkıda bulundu.

İddia gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi bilinmez ama söyleyen isim oldukça şaşırtıcı biri olunca gündeme oturdu.

İnisyatör Meral Çolak'tan Survivor Tahmini Birinci Olacak İsmi duyurdu
Aylar öncesinden Beşiktaş'ın galibiyetini duyurarak herkesin ağzını açıkta bırakan İnisyatör Meral Çolak yeni açıklamaları ile ürküttü. İnisiyatör Çolak'tan yeni tahminler geldi. futbol ve Survivor hakkında konuştu...

Ünlü İnisiyatör Meral Çolak, Survivor birincisini açıkladı! Bu tahmin de gerçek çıkarsa... Beşiktaş'ın şampiyonluğunu aylar öncesinden tahmin eden İnisiyatör Meral Çolak'tan yeni tahminler ardı ardına geldi...

Programdaki herkesi şok etti

TV100 ekranlarında yayınlanan Var Odası programına konuk olan İnisiyatör Meral Çolak yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Emre Bol, Evren Turhan, Bışar Özbey ve eski FIFA hakemi Deniz Ateş Bitnel'in dahil olduğu ve Ertem Şener'in sunduğu programda bazı açıklamalar yapan İnisiyatör Çolak, Beşiktaş, Avrupa Maçları ve Survivor hakkındaki görüşlerini aktardı. İnisiyatör Çolak'ın en çok dikkat çeken yorumu ise Survivor hakkında oldu. Çolak doğrudan bir isim belirtmese de Survivor 2021'in galip ismini tarif ederek o isme işaret etti.

Futbolda Türkiye'nin yüzü gülmeyecek

Daha öncesinde Beşiktaş'ın şampiyon olacağı ile ilgili ön görüsü ile gündeme bomba gibi düşen İnisiyatör, çıktığı programda yine Beşiktaş'tan bahsetti. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın gideceğini ancak sonrasında tekrar geri döneceğini bildirdi. 16 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan EURO 2020; Türkiye ve Galler maçında da galibiyetin yaşanmayacağını söyledi.

"Ufak burunlu, garip mimikleri olan kişi Survivor'ı kazanacak"

Çolak Survivor birincisi hakkında ise bir kişiyi tarif etti. Boyunun oldukça uzun olduğunu söylediği kişinin ufak bir buruna sahip olduğunu ve kumral olduğunu belirtti. Bunun yanında galip gelecek ismin ilginç mimiklerinin de olduğunu açıklayarak aslında Aleyna Kalaycıoğlu'nu kast etti. Bu sezonda Survivor'ın galip ismi Aleyna Kalaycıoğlu olabilir.

İnisyatör nedir?

Latincede yer alan "initiatio" kelimesinden türeyen inisiyete belli bir topluluk dışında kimseye aktarılmayan öğretiyi almaya talip kişi anlamına geliyor. Aynı kelimeden türetilen inisiyatör de söz konusu ezoterik bilgiyi aktarandır. Ünlü bir Astrolog olan Meral Çolak da inisyatör sıfatı ile anılıyor.