Son Seçim anketinde Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu detayı şaşkına çevirdi! Şok veriler

Son Seçim anketinde Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu detayı şaşkına çevirdi! Şok veriler

Muhalefet medyası tarafından erken seçim sürekli gündeme getirilirken bugün bir seçim olsa partilerin oy oranı ortaya çıktı.

Türkiye gündeminden erken seçim düşmüyor. Özellikle İyi Parti ve CHP sürekli olarak erken seçimi gündeme getiriyor.

Ancak bir seçim yapılacak olsa erken seçimde AK PARTİ yine 1.parti olarak çıkıyor. Bir çok büyükşehir belediyesini elinde bulunduran CHP ise yerinde saymaya devam ediyor.

Dostlarımızla iktidar olacağız diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aslında tüm ümidini Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na bağlamış durumda.

Ancak gelen son seçim anketinde Ali Babacan'ın Deva Partisi ve Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin baraj altında kaldığı görüldü.

Hatta HDP bile kıl payı bir sonuçla baraj altında kalıyor.

Bu tabloya bakıldığında Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidar olacağız açıklaması havada kalıyor.

Araştırmayı yapan anket şirketi verileri paylaştı.

Areda Survey tarafından yapılan seçim anketine 2 bin 486 kişi katıldı. Bu anketle İlgili araştırma şirketi seçmenin nabzını tuttu. Ankete katılan katılımcılara “Bu Pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz” sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt vermiş olan vatandaşların yüzde 41.7'si Ak Parti, yüzde 21.8'i CHP cevabını verdi. Ankette yayınlanan bomba Sonuçlara göre HDP yüzde 9.3 ile baraj altında kaldı , Saadet Partisi yüzde 0.8, Ali Babacan liderliğindeki Deva Partisi 1.8 ve Ahmet Davutoğlu liderliğinde Gelecek Partisi 0.4 ile baraj altında kaldı.

Bu sonuçlara bakılırsa CHP lideri dostlarıyla iktidar olamayacak gibi gözüküyor..
 

İlgili Haberler