Müjdeler Olsun 1 Yılın Ardından Gazeteci Fatih Portakal Ekrana Geri Dönüş yapacak

Müjdeler Olsun 1 Yılın Ardından Gazeteci Fatih Portakal Ekrana Geri Dönüş yapacak

Gazeteci Fatih Portakal FOX TV Ana haber sunuculuğundan ayrılalı yaklaşık 1 yıl oldu. Portakal yeniden ekrana dönüyor

Gazeteci Fatih Portakal 1 yıl aranın ardından ekrana dönmek için hazırlıklara başladı. Yaklaşık 1 yıldır youtube üzerinden yayınlar yapan ve profesyonel bir şekilde bu yayınlarla konuklar ağırlayan Fatih Portakal TV ekranına çıkmak için yeşil ışık yaktı.

Ekrana çıkmak için bazı şartları olduğunu açıklayan Fatih Portakal tartışma programı değil ancak konuklar alabileceği bir program yapabileceğini açıkladı.

Öte yandan Fatih Portakal bundan sonra Ana haber bülteni sunmayacağını da dile getirdi.

FOX TV Ana haber Sunucusu Selçuk Tepeli'yi de başarılı bulduğunu açıklayan Fatih Portakal yaptığı açıklamada Selçuk Tepeli'yi 1 kez izlediğini ifade etti.

Şimdi herkes İstanbul'dan ayrıldıktan sonra İzmir'e yerleşen Fatih Portakal'ın hangi TV kanalında çalışacağını merak ediyor.

O KANAL TELE 1 Mİ OLACAK?

Fatih Portakal ayrıldığında Tele1'in kapılarının kendisine açık olduğuna dair söylentiler gündeme gelmişti. O ise FOX TV'den ayrıldıktan 1 ay sonra internet üzerinden yayınlar yapmaya başlamıştı.

HALK TV veya KRT?

Halk TV ve KRT gibi kanalların da Fatih Portakal için uygun kanallar olabileceği konuşuluyor. Eski kanalı FOX TV'de yeniden olma ihtimaline ise uzak bakılıyor.

293183-814x458.jpg

Bunun nedeninin ise ekrana veda edip sakin bir hayat istediğini açıklamasının üzerinden daha 1 ay geçmeden youtube üzerinden yayınlar yapması gösteriliyor

FOX TV onay vermemişti!

Öte yandan kendisi daha önce Youtube kanalı açtığında kanalla ilgili sözleşmeleri nedeniyle yayına ara vermek zorunda kalmıştı.

Youtube ortamının rahatlığına bayılan Fatih Portakal'ın sosyal medyadan uzak durması beklenmiyor.

Bu yüzden FOX TV seçeneği masada yok..

Şimdi herkes Portakal ne zaman ekrana dönecek merak ediyor..

Fatih Portakal bu açıklamaları Gazeteci Semra Topçu'nun kanalında yaptı..