Müge Anlı'nın Programında Yine Ortalık Karıştı Karısından Şikayetçi olan adam olay oldu

Müge Anlı'nın Programında Yine Ortalık Karıştı Karısından Şikayetçi olan adam olay oldu

ATV ekranında yayınlanan TV programı Müge Anlı İle Tatlı sert programında sezon finali öncesi şaşırtıcı bir program yaşandı yine. Karısından rahatsız olan adam şaşkınlık yarattı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programı şaşırtıcı konuları işlemeye devam ediyor. Son programda yer alan bir konu yine hayretler içerisinde bıraktı! Kimse ne olduğunu anlayamadı bile.

Neyse ki Müge Anlı olayın üzerine gitti ve çarpıcı gelişmedeki detaylar çözülmüş oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında şok eden iddialar üst üste geldi. Eşinden dayak yediği öne sürülen adam hakkında birçok iddia arka arkaya geldi. Şüpheliler reddetse de seyirci gerçeği ortaya çıkardı...


ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine şaşırtan bir konu işleniyor. Sezonlardır birbirinden ilginç ve dramatik kayıp ve cinayet vakalarına tanıklık eden programda bu sefer de karısından şiddet gördüğü için evinden kaçtığı öne sürülen Cesur Bölükbaşı'nın sır dolu kaybı konu ediliyor. Bölükbaşı'nın başına ne geldi?

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan Cesur Bölükbaşı ve Sevda Bölükbaşı dokuz yıldır evli ve bir çocukları bulunuyor. Programa taşınan kayıp vakasına göre Cesur Bölükbaşı 8 Haziran'da esrarengiz bir şekilde kayıplara karışıyor. Bölükbaşı'nın kaybının ardından eşi Sevda Bölükbaşı hakkında ortaya birçok iddia atıldı.

Sevda Bölükbaşı eşine şiddet uyguladı mı?

İddialara göre Sevda Bölükbaşı'nın şiddet eğilimi bulunuyor. Hatta Cesur Bölükbaşı da bu nedenle evden kaçtı. İddialara göre Cesur Bölükbaşı sürekli olarak eşi Sevda Bölükbaşı ile tartışıyor ve eşinden şiddet görüyordu. Seda Bölükbaşı iddiaları reddetse de çiftin komşuları kavgaların bazı zamanlarda sokağa bile taşındığını öne sürdü. Kayıp adamın arkadaşlarının öne sürdüğü iddialara göre de Cesur Bölükbaşı'nın boyun kısmında devamlı olarak çizik yaraları yer alıyordu.

Sevda Bölükbaşı iddiaları ısrarla reddetti ve ortaya başka bir iddia attı. Eş Bölükbaşı, kaybolan Cesur Bölükbaşı'nın telefonunda başka bir kadınla mesajlaştığını yakaladığını belirtti. Sevda Hanım'ın aktardığına göre Cesur Bölükbaşı kendisini Sevilay Hanımla aldatıyordu.

Türkmenistan'a gittiği öne sürüldü seyirci ortaya çıkardı

Programa katılan Sevilay Hanım da iddiaları inkar etti. Cesur Bölükbaşı ile yalnızca dini sohbetler yapmak için telefondan görüştüğünü belirten Sevilay Hanım kayıp adamın yanında olmadığını söyledi. Komşusuna internet bağlarken Bölükbaşı ile tanıştığını ve muhabbet ettiğini dile getiren Sevilay Hanım, telefon numarasını isteyen Cesur bey ile bu şekilde konuşmayı devam ettirdiğini açıkladı. Sevilay Hanım, Cesur Bey'in beş yıl boyunca Türkmenistan'da çalışma planları olduğunu dile getirdi. Cesur Bey'in belki de Türkmenistan'a gitmiş olabileceğine işaret eden Sevilay Hanım'ın iddialarına Türkmenistanlı seyircilerden yanıt geldi. Türkmenistan vatandaşları olarak kendi ülkelerine pandemi nedeniyle kesinlikle giremediklerini belirten seyirciler, Cesur Bey'in Türkmenistan'da olabileceğine ihtimal vermedi.