Kredi borcu olan ve sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar! Hemen başvuru yapılabilir

Kredi borcu olan ve sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar! Hemen başvuru yapılabilir

Kredi çekmekte güçlük çeken vatandaşların elini rahatlatacak bir gelişme. Kredi alabileceğiniz bankalar hakkında bazı bilgiler..

Pandemi döneminde çok sayıda vatandaş zor duruma düştü. Borçlarını ödemekte güçlük çeker oldu. Ancak bazı bankalar bu dönemde kredi imkanları sunabilmekte.. işte o fırsatlara ilişkin bilgiler

Bir çok vatandaşımız istemeden de olsa zor duruma düşmekte ve sicillerinde sorun olabilmektedir. Bu yüzden kredi çekmekte güçlük çeken vatandaşların elini rahatlatacak bazı bankalar bulunuyor.

Borcu olan veya sicili bozuk olan vatandaşların kredi çekebileceği bazı bankalar bulunmaktadır. Şimdi sizlere o bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. Sizlerde bu bankalardan kredi çekebilir ve gerekli başvuruları yapmanız durumunda kredi alabilirsiniz.

Açık kaynaklardan derlediğimiz bilgilere göre işte Kredi Notu Düşük Olanlara ve Sicili Bozuk Olanlara Kredi Veren Bankalar

Kredi notu düşük olan ya da sicili bozuk olan vatandaşlar bankaların kredi imkanlarında faydalanma fırsatı elde ettiler ve kredi çektiler. Bazı bankalar 20.000 TL’ye kadar olan kredileri çekebileceklerini duyurdu. 60 aya kadar ulaşan vade seçenekleri ile kredi çekilebilmesi için aşağıdaki kısımda yer alan bankalardan birine başvuruda bulunulması gerektiği bilgisi yer almaktadır.

Aktifbank

Fibabanka

Burgan Bank

Ziraat Bankası

Vakıfbank

Garanti BBVA Sicili bozuk olan ya da geçmişte zamanında ödeme yapmayan müşterilerden kredi puanı düşük olan vatandaşlar yukarıdaki kısımda sıralanmış olan bankalardan kredi çekebilme imkanı bulunmaktadır. Uyarmamız gereken bir durum ise , icralık olan müşterilerin bulunan borçlarını ödemedikleri taktirde kredi çekmeleri mümkün değildir.  Ayrıca emekli olan kişiler sicillerinin bozulmasına neden olan borçlarını ödemeleri halinde 20.000 TL’den daha çok miktardaki kredileri sorunsuzca alabilirler. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşınması halinde 20.000 TL’den daha yüksek limitli krediler çekebilme imkanı elde edebilirler. Benzer şekilde diğer kamu bankaları için de aynı şey geçerli olabilmektedir. Devlet bankaları böyle iken Özel bankalar arasında Şekerbank, Burgan Bank, Denizbank, Odeabank, ICBC Bank, HSBC Bank ve ING Bank’ta emekli maaşlarının bankaya taşınması halinde kredi imkanı sunmaktadır. 60 ay vade imkanı ve 3 ay erteleme imkanı ile kredi bu bankalar kredi sağlayabilir.

Ayrıntılı bilgi edinmek için bankalardan bilgi edinebilir. Unutmayın İcralık durumunda olanların borcunu ödememesi durumunda kredi çekme imkanı bulunmamaktadır...