Kombi Yanarsa Cebiniz Yanacak Doğal Gaz Fiyatlarında Yeni Değişiklik! Tarih verildi..

Kombi Yanarsa Cebiniz Yanacak Doğal Gaz Fiyatlarında Yeni Değişiklik! Tarih verildi..

Doğalgaz fiyatlarına zam üstüne zam geliyor. İşin ilginç yanı Türk Lirası ne zaman Amerikan Doları karşısında değer kaybetse böyle oluyor. Doğalgaz Fiyatlarına ne kadar zam yapılacağı açıklandı..

Türkiye'de son dönemde elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam üstüne zam geliyor. Vatandaş bu zamlara anlam veremezken bir çok kişi ise bu zamların döviz değer kazanmasına bağlıyor.

Çünkü Doğalgaz Türkiye'de olmayan bir enerji türü. Ve yurt dışından alındığı için haliyle döviz yükseldikçe zam geliyor..

Yani dolardan bana ne beni ilgilendirmiyor denilemiyor. Şimdi yeni bir zam haberi geldi...

Bilindiği gibi Ocak ve Şubat ayı içerisinde Doğalgaz'a yüzde 1 oranında zam yapılmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BOTAŞ kaynakları petroldeki yükselişe bağlı olarak ortalama gaz maaliyeti 25 dolar civarı artacak. Diğer yandan döviz kurunda yukarı yönlü bir hareket var. Bu yüzden Mart ayında yeni bir zam olasılık dahilindedir açıklaması yapıldı.. 

Habertürk gazetesinden Olcay Aydilek bu gelişmeyi duyurdu. Yani görüldüğü gibi Dolardan bana ne biz dolara bakmıyoruz denilemiyor.. Türk lirası değer kaybettikçe vatandaşın fatura maaliyeti bile artıyor..

 

İlgili Haberler