Kırmızı Oda dizisinden final çanları geldi! TV8 izleyicisi isyan etmeye başladı

Kırmızı Oda dizisinden final çanları geldi! TV8 izleyicisi isyan etmeye başladı

Dönem dönem büyük bir izleyici kitlesine hitap eden ve reyting rekorları kıran diziler bazı dönemlerde gerileme yaşayabiliyor. Bunun en çarpıcı örneklerindenbiri kısa sürede sevilen Kırmızı Oda dizi oldu.

Dizi hakkında Kulislerde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Reytingleri düşen dizinin final yapabileceği konuşuluyor.

Kırmızı Oda dizisinin son bölümde istenilen reytinge ulaşamaması dizi yapımcılarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin hemen hemen her bölümde reyting rekoru kırmasına alışan yapımcılar son bölümdeki performanstan memnun değil. Zira Kırmızı Oda dizisi son bölümünde reytinglerde 2. sıraya yerleşti. Uzun süre ilk sıradan düşmeyen dizinin neden böyle bir düşüş yaşadığı ise şimdilik bilinmiyor.

Kırmızı Oda'nın sevilmesinde en önemli neden ise yaşanmış gerçek hikayeleri konu alması. Her izleyicinin kendinden bir şeyler bularak izlediği dizi Burak Sevinç, Binnur Kaya Tülin Özenç gibi dikkat çeken oyuncularıyla da adından söz ettirmişti. Kısa sürede cuma günlerinin vazgeçilmezleri arasına giren dizi son bölümünde bekleneni veremedi. Dizinin reyting birinciliğini kaptırması ile final iddiaları gündeme geldi. 


İZLEYİCİ SIKILDI MI?

Dizinin düşüşündeki faktör kesinleşmese de sosyal medyada seyircinin dizinin kendini tekrar eden bir döngü içine girdiğini düşündüğü konuşuluyor. Yine de oyuncuların performansının diziyi ayakta tuttuğu belirtiliyor. Örneğin  Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakteri epey sevilmişti. İzleyicilerin bu ve buna benzer karakterlerin hatırına diziyi takip ettikleri, ancak belli bir seyirci kitlesinin diziden koptuğu belirtiliyor. Önümüzdeki dönemde dizinin devam etmeyeceği, yakın bir zamanda final yapacağı iddialar arasında.

HENÜZ "FİNAL" AÇIKLAMASI YOK

Reytingleri bir anda düşen Kırmızı Oda'nın akıbeti konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Milliyet Yazarı Sina Koloğlu'na göre ise dizi her an final yapabilir. Koloğlu, dizilerin bazen durma noktasına geleceğini belirterek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bugüne kadar çok sayıda dizinin reytingi düşünce final yapması da bu ihtimali güçlendiriyor. Her şeye rağmen Kırmızı Oda'dan vazgeçmeyen ve diziyi tutku ile izleyen kitle dizinin akıbeti ile ilgili bir açıklama bekliyor.