Kilolu Erkekler İçin Zayıf Gösteren Kıyafetler- İşte 5 Etkili Tüyo

Kilolu Erkekler İçin Zayıf Gösteren Kıyafetler- İşte 5 Etkili Tüyo

Kadınlar makyaj yapıp ve güzel kıyafetler seçerek bakımına önem gösterir. Erkekler ise spor yaparak kas yapar ve bakımlı olmaya çalışır. Ancak bazı durumlarda kilolu olan erkekler zayıf görünmek için yöntemler arar. Şimdi o yöntemleri vereceğiz.

Artık pek çok erkek, tıpkı bayanlar gibi zayıf gösteren kıyafetler konusunda araştırmalar yapmaktadır. Siz de kilolu erkek giyim kombinlerini dikkate alarak daha ince bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Moda kapsamında artık pek çok erkek, tıpkı bayanlar gibi zayıf gösteren kıyafetler konusunda araştırmalar yapmaktadır. Peki, var olan kiloları saklamanız ve daha fit bir görünüm elde etmeniz bakımından ne gibi kıyafetleri tercih etmelisiniz? Erkekler İçin zayıf gösteren kıyafetler ile ilgili uzmanların 5 önerisini sizlerle paylaştık. Siz de bu önerilerdeki kilolu erkek giyim kombinlerini dikkate alarak daha ince bir görünüme kavuşabilirsiniz…

Kilolu Erkekler İçin Zayıf Gösteren Kıyafetler

1) Daha sade kıyafetlere başvurun!

Renkli kıyafet tercih etmek, gözleri daha fazla üstünüze çekmenize neden olacaktır. Bu sebeple kıyafet seçimleri yapılırken siyah, beyaz, lacivert gibi net tonları tercih etmek, doğru bir şekilde kilolu erkek giyim kombinleri oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

2) Büyük desenleri olan kıyafetler tercih etmeyin!

Örneğin tişörtte yer alan koca bir amblem veya yıldız işareti tişört yapısını bozabilir. Bu da oturma ve kalkma süreçleri başta olmak üzere sizlerin var olan kilolarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Erkekler için zayıf gösteren kıyafetler arayışındaysanız mutlaka büyük desenleri, baskılı yazıları ve logo amblem gibi işaretleri olan üst giysilerinden uzak durmalısınız.

3) Hafif bol kıyafetler kurtarıcınız olabilir!

Bol kıyafetler kombini her daim sizlerin daha ince görünmenizi sağlayacaktır. Ancak kilolu erkek giyim kombinleri yaparken üzerine çok bol gelen parçalardan uzak durmalısınız. Doğru oran; vücut ölçülerinizi belli edecek darlıkta olmayan bir beden büyük kıyafet satın almaktır. Günümüzde pek çok kişinin bu tip araştırmalar yaptığı ve hafif bol kıyafetlere yöneldiği bilinmektedir.

4) Destekleyici ürünler kullanabilirsiniz!

Bu konuda en çok tercih edilen ürün korse! Tıpkı kadınlar gibi, erkekler de korse kullanımına son zamanlarda önem vermektedir. Zayıf gösteren kıyafetler konusunda çok sık tercih edilen bu ürün; göbek ve çevresindeki yağları örtmenize, daha fit ve ince bir vücuda sahip olmanıza olanak tanıyacaktır.

5) Kalın örgü kıyafetlerden uzak durun!

Bayanların büyük bir bölümü fazla kilolarını saklamak için ince trikoları ve V yakaları tercih etmektedir. Bayanlarda olduğu gibi, erkeklerde de bu tip seçimler yaparak fazla kiloları örtebilirler. Zira kalın örgü kıyafetler kaba duracağı için kilolu göstermektedir.