Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki kız yine izleyiciyi çok gerecek.

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki kız yine izleyiciyi çok gerecek.

Kanal D ekranında yayınlanan TV dizisi Camdaki Kız yine izleyicileri çileden çıkaracak - Perşembe günlerinin reytinglerini eline alan Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Camdaki kız'da işler gitgide karmaşık bir hale geliyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenerek senaryolaştırılan dizi büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Kırmızı Oda'da birlikte çok iyi iş çıkardıkları için bildiğiniz üzere dizi başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu bu isimler dışında inanılmaz oyunculuklarıyla Nur Sürer ve Tamer Levent gönüllere taht kurmaya devam ediyor. 

Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakteri izleyenlerin dahi korkmasına sebep verirken, inanılmaz performanslar sayesinde Feride ve Nalan arasında geçen sahneler çok ama çok konuşuluyor. Bu hafta perşembe günü 7. bölümünü izleyeceğimiz dizide büyük gelişmeler var.

Düğünden önce kesinlikle Sedat ve Nalan'ın görüşmesini istemeyen Feride adeta deliye dönecek. Sedat ve Nalan'ın öpüşmesinden sonra Sedat'ın gizli saklı eve gelmesi, geldi hadi bahçede düğmesinin kopması, kopan düğmeyi Feride'nin bulması ve Sedat'ın olduğu bir yemek esnasında Sedat içeceğini yudumlarken Feride'nin fark etmesi gibi ince detaylar var.

Anlaşılan başında kavak yelleri esen Nalan'ı yine biri dizi yanlış anlama ve annesinin zorlamaları bekliyor olacak.

Enis Arıkan gibi eğlenceli bir karakterinde Muzo gibi gizemli bir karakter halinde ekranlara yansıması diziye izleyenlere nasıl yani? dedirtiyor. 
Sedat'ın Cana'ya karşı koyamaması ve tekrar bir araya gelmeleri, Feride'nin yeni yasakları, Sedat ve Nalan'ın gizli görüşmeleri ve daha birçok şey bu hafta Perşembe gecesi izleyeceğimiz detaylar olacak.

Bakalım işler nasıl karışacak?