Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha ekranda hayat buluyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha ekranda hayat buluyor.

Bir TV dizisi için daha kollar sıvandı - İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinden sonra Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha ekranlarda hayat bulacak.

Elini attığı işi adeta zirveye taşıyan, psikolojik ögelerle insanın kendisini sorgulamasına sebep olup, çözümler ya da çıkmazlar gösteren inanılmaz yapımlardan bahsediyoruz.

Dizilerin genel teması tabii ki başarılı bir psikolog olan Gülseren Budayıcıoğlu'ndan esinlenildiği için psikolojik, ama bunlar öyle yapımlar ki, insan kendini sorgulamadan ben ne yaşadım, neyi içime attım, neye nasıl tepki verdim gibi gibi kendini sorgulamaktan geri alamıyor. İzleyiciler adeta ekrana kitleniyor, reytingler reytingleri kovalıyor.

Fısıltı gazetesine göre şimdilerde yeni bir roman uyarlaması için görüşüldüğü bilgi dolanıyor ve diziye dönüştürülmek istenen romanın ise; Kral Kaybederse olduğu da söylentiler arasında. Kitap; iyi görünümlü, vurdumduymaz ve narsist bir adam olan Kenan'ın çocukluğun bugüne kadar geçen zamanı anlatıyor.

Tüm kadınların kendisine hayran olduğu bu adam, büyük egosunun yerle bir olmasıyla birlikte alt üst oluyor.

Çözümü de psikologa gitmekte buluyor. Acı geçmişin izlerini şimdiki zamanda yaşayan Kenan başta çok eleştirilecek olsa da devamında takip eden olaylarla okuyucunun gönlünü almaya başarıyor. Peki dizi uyarlaması nasıl olacak? Hep birlikte bekleyip, göreceğiz. Ama şundan eminiz ki, Gülseren Budayıcıoğlu varsa o iş 1 numara olur, geçer.