Gözü Dolarda olanlara ABD'li ünlü yatırımcıdan uyarı! Beklentisi şaşkına çevirecek

Gözü Dolarda olanlara ABD'li ünlü yatırımcıdan uyarı! Beklentisi şaşkına çevirecek

Türk Lirası Amerikan Doları karşısında hızla değer kaybederken ABD'li ünlü yatırımcı gözü Dolarda olanları uyardı! DOLAR - TL yönünde ne gibi bir değişiklik olabilir?

Gözü dolarda olanları ilgilendiren şaşırtıcı bir uyarı yapıldı! Çok sayıda kişiyi ilgilendiren dolar uyarısı ne oldu? ABD'li uzmanın şaşırtan değerlendirmeleri

 

ABD'Lİ ÜNLÜ YATIRIMCININ DOLAR BEKLENTİSİ KÖTÜ: UZUN VADEDE DÜŞEBİLİR

ABD'li ünlü yatırımcıdan dolar ve hisse öngörüsü

Avrupa hisslerinde yükseliş olabilir. Bu öngörünün sahibi DoubleLine Capital Ceo'su Jeffrey Gundlahc. DoubleLine Total Return Bond Fund’ın Çarşamba günü yapılan internet yayınında konuşan Gundlach, 2005'ten beri ABD hisslerinde görülen olumlu ayrışmanın sonuna gelindiğini belirtti.

"UZUN VADEDE DOLAR DÜŞEBİLİR"

Enflasyon beklentilerinin 1970'lerden farklı olmadığını belirten Gundlach ABD’de hükümetin aşırı teşviklerinin Çin ekonomisine yardım ettiğini söyledi. Jeffrey Gundlach uzun vadede dolarda düşüş öngördüğünü dile getirdi


Gundlach  ABD’deki devasa kamu teşviklerini eleştirdi.

Gundlach'a göre bir başka sorun sistemde çok fazla paranın dökülüp saçılması. Kişisel gelirlerin üçte birlik bir oranı ise transfer ödemelerinden geliyor.

Dolar'da ise beklenti olumsuz. Dolar Endeksi için 85 seviyesi destek olarak görülüyor. Uzun vadede doların düşeceği belirtiliyor. Tüketiciler arasında enflasyon beklentileri ise 1970'lerden farklı değil. PCE verilerinde de 1990'lardan bu yana görülmemiş seviyeler var.