FOX TV ekranında yayınlanan TV Dizisi Masumiyet Dizi İncelemesi ve Oyuncu Kadrosu

FOX TV ekranında yayınlanan TV Dizisi Masumiyet Dizi İncelemesi ve Oyuncu Kadrosu

Masumiyet dizisi ilk bölümü ile 24 Şubat Çarşamba akşamı Fox Tv’de yayın hayatına başladı. İlk bölümünde yer alan sahneler ile medyanın gündemine oturdu.

Yapımcılığını üstlenen kişi Faruk Turgut, yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay yer alıyor. Öykü ve senaryosunu da Sırma Yanık kaleme alıyor. İstanbul’da geçen dizi yaklaşık 120 dakikadan oluşuyor. Peki, Masumiyet dizisinin konusu nedir?

 

Masumiyet Dizi Konusu

Evli ve iki çocuk sahibi Bahar Yüksel’in (Deniz Çakır)  hayatı 19 yaşında olan kızı Ela’nın (İlayda Alişan) bir adama âşık olması ile tamamen değişir. Ela’nın ilk aşkı olan bu adam 35 yaşında babasının patronu ve başkası ile evlenmek üzere olan Rıfat Ilgaz’dır (Serkay Tütüncü). Annesi bu duruma karşıda çıksa yaşanacakları engelleyemez. Ela’nın 19. Yaş gününde şiddet kurbanı olması üç ailenin de hayatını kökten değiştirecektir.

 

Masumiyet Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Karakterler

Oyuncu kadrosunda Ela’nın annesi Bahar Yüksel’i canlandıran oyuncu Deniz Çakır, Ela’yı canlandıran oyuncu ise İlayda Alişan’dır. Rıfat Ilgaz’ı Serkay Tütüncü annesi Hale Ilgaz’ı ise Hülya Avşar oynamaktadır. Rıfat Ilgaz’ın evlenmek üzere olduğu sevgilisi İrem Orhun’u Deniz Işın babası Harun Orhun’u da Mehmet Aslantuğ canlandırmaktadır. Geniş oyuncu kadrosuna sahip Masumiyet dizisinin tüm oyuncu kadrosu şöyledir:

Deniz Çakır

İlayda Alişan

Hülya Avşar

Mehmet Aslantuğ

Serkay Tütüncü

Deniz Işın

Tolga Güleç

Selen Uçer

Neslihan Arslan

Asena Tuğal

Alayça Öztürk Gidişli

Ertuğrul Postoğlu

Kimya Gökçe Aytaç

Gizem Ergün

Asena Keskinci

Ozan Kaya Oktu

Rüçhan Çalışkur