Emekliye müjdeli haber geldi! Ek ödemeler hesaplara yarın yatıyor

Emekliye müjdeli haber geldi! Ek ödemeler hesaplara yarın yatıyor

Milyonlarca emeklinin beklediği güzel haber sonunda geldi. Ödemeler yarın hesaplara yatıyor

Temmuz ayındaki Maaş zammının ardından Ocak ayında da maaşlara zam yapılmıştı. Emeklinin merakla beklediği sevindiren haber geldi.

Ek ödemeler hesaplara yatmaya başlıyor. Konuyla ilgili basında son dakika haberi geçildi. İşte emeklileri sevindiren gelişmenin detayları.

Bilindiği gibi Milyonlarca emekli uzun süre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak etmekteydi. Sonunda Zam oranları belli oldu. Emekliler aylıklarının ne kadar artacağını öğrendi.Emeklilere Zamlı maaş ödemeleri ise yarın başlıyor. 2020 yılının son ayı olan Aralık aynıda belirlenen enflasyon rakamları ile memur, işçi ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları da böylelikle belli oldu. Memur emeklileri yüzde 7.33 oranında zam alırken işçi ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 8.36 oranında zam alacaklar. Öte yandan gelen habere göre Emeklilerin zamlı maaşları yarından itibaren yatmaya başlayacak. Bu müjdenin ardından Gelen son dakika haberde emeklilerin ek ödemelerine de zam geldiği bilgisi geldi.

EK ÖDEME NE OLACAK?

Herkes ek ödemenin ne kadar olacağını merak ediyordu. Bu konuda da net bilgi geldi buna göre Bu ay itibariyle maaşı bin 554 liranın altında olanlara yüzde 5, üstündeki olanlara yüzde 4 ek ödeme verilmesi kararlaştırıldı.