Detoks Nedir Toksin Atmaya Yardımcı Detoks Tavsiyeleri! 1 Tutamı Vücudu temizleyip ve..

Detoks Nedir Toksin Atmaya Yardımcı Detoks Tavsiyeleri! 1 Tutamı Vücudu temizleyip ve..

Eğer Detoks yapmaya ihtiyacınız varsa bu bilgiler tam size göre. Yufka - Börek * Simit * Hamur işi ne varsa yediniz ve şiştiyseniz bu bilgileri not edin! İşinize yarayacak bir detoks sırrı vereceğiz.

Yenilen hamur işleri oldukça lezzetli olsa da zamanla vücutta tehlikelere yol açabiliyor. Bu yüzden vücudun ihtiyacı olan tek şey detoks..

Şimdi sizlere vücudunuzu zinde tutmanın yollarını vereceğiz! Bu sayede vücudunuzun detoks etkisi yaşadığını hissedeceksiniz

Bir yerlere mutlaka not edin ve uygulayın

Detoks Nedir Toksin Atmaya Yardımcı Detoks Tavsiyeleri

Neden toksin miktarımız artar?

Dengesiz beslenme sonucu vücutta toksin artışı görülür. Artan toksin miktarı sindirim bozuklukları, bağışıklık sistemin de zayıflama, ciltte yıpranma, baş ağrısı ve hızlı kilo alımına yol açar. Bu kadar kötü faktörü bir arada taşıyan toksinden kurtulmamız için detoks diyeti uygulamamız gerekir. Bu diyet sağlıklı bir vücut ve fit bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Toksinler vücuttan bir an önce atılmalıdır aksi takdirde karaciğer ve böbrek hastalıkları baş gösterir. Detoks kelime anlamı olarak vücuda dengeli ve sağlıklı olma alışkanlığı kazandırma anlamı taşır.

Vücudumuzun düzenli bir şekilde çalışması için detoks diyeti yapmamız gerekir. Uyku problemi olan, gaz şikayeti olan ve vücudumuzun temel içeceği olan suyu yeterli miktarda tüketmeyen herkesin bu diyete başlaması önerilir.

Çocuklar ve hamileler kesinlikle detoks yapmamalıdırlar. Bu diyette kesinlikle uyulması gerekilen bir diğer faktör de bol bol su içmek ve bol bol sıvı tüketmektir. Detoks suyu hazırlayıp gün içerisinde içmelisiniz.

Detoks diyeti

Birçok insanda olumlu etki yaratmış toksinlerden arınmalarını sağlamıştır. Bu diyet alışılmış diyetlerden çok daha farklı ve etkili bir diyettir. Beslenmede öğün sayısı arttırılır bu sayede sindirim sistemi sorunları çözülür. İçilen su ve sıvı miktarının fazla olması toksin atımı için çok önemli bir ayrıntıdır.

  • Tüketmekte olduğunuz tuz miktarını olabildiğince en aza indirmeye çalışın.
  • Biraz yürüyüş ve birazda egzersiz yaparak hormonlarınızın gerçek dengesini bulmasını sağlayın.
  • Meyve ve sebze tüketin ve her öğünden 3 saat sonra tekrar yiyin öğünler arasındaki zaman farkını 3 saati geçmeyecek kadar ayarlayın.

İlgili Haberler