Can Ataklı Türkiye hakkındaki son yorumuyla sinirleri zıplattı! Herkes tepki yağdırdı

Can Ataklı Türkiye hakkındaki son yorumuyla sinirleri zıplattı! Herkes tepki yağdırdı

TELE1 Ekranında yorumculuk yapan Can Ataklı yapmış olduğu açıklamalarla sinirleri zıplattı! Herkes şaşkına döndü

Hakkında darbe açıklamaları nedeniyle bir çok şehirde suç duyurusunda bulunulan TELE1 Yorumcusu ve Korkusuz yazarı Can Ataklı dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor.

TELE1'de yaptığı yoruma Yeniakit gazetesi tepki göstererek Can Ataklı Zırvalamaya devam ediyor başlığı kullanarak tepki gösterdi.

Can Ataklı'nın yorumları çok sayıda vatandaş tarafından da topa tutuldu.

Peki Can Ataklı açıklamasında neler söylemişti?

Yeniakit gazetesi yayınlamış olduğu haberde Can Ataklı'yı tanımlarken şu ifadeleri kullandı : ve Can Ataklı'nın Türkiye yararına olan her şeye muhalefet etmeyi adeta ilke haline getirdiği belirtilerek CHP yandaşı olduğuna dikkat çekildi. 

Buraya bir not düşelim Can Ataklı Genelde CHP'yi de oldukça sert sözlerle eleştiren bir isim :) Neyse habere devam edelim haberde :  CHP yandaşı Can Ataklı, S-400 hava savunma sistemlerine karşı çıkması ve Dağlık Karabağ savaşında Azerbaycan karşıtı politika benimsemesi ile vatandaşların tepkisi çekmişti ifadelerine yer verildi.. 

CAN ATAKLI BU KEZ NEDEN TEPKİ ÇEKTİ?

Tele1 yorumcusu ve Korkusuz yazarı Can Ataklı Geçtiğimiz günlerde ise Yaptığı darbe iması ile gündeme gelmişti, bu kez ise Komünist Kuzey Kore'nin Türkiye'den daha iyi olduğu iddiasında bulundu.

Gündeme bomba gibi düşen açıklamalarıyla dikkat çeken Can Ataklı  "Bu hastaneler Kuzey Kore'de var. Ama Türkiye'deki gibi karanlık değil. Kuzey Kore'deki teknoloji ve medeniyet Türkiye'nin kat kat üstünde" ifadelerini kullandı. Bu yorumu sosyal medyada tepkilere yol açarken Yeni Akit olmak üzere çok sayıda gazete Ataklı'nın bu ifadelerini sayfalarına taşıyarak Ataklı'ya tepki gösterdiler.

Kuzey Kora ile Türkiye'yi kıyaslamak ve oranın daha iyi olduğunu söylemek gerçekten büyük haksızlık. En basitinden Balkanlarda çok sayıda vatandaş balkanlarda tedavi olmak yerine Türkiye'ye giderek hastanelerinde tedavi olmayı tercih ediyor. Nedeni ise Türkiye'de sağlık sisteminin daha iyi olması...

Eğer Ataklı iddiasında haklı olsaydı salgının başladığı ilk zamanlarda çok sayıda Avrupa ülkesinden vatandaşlar Türkiye'ye dönmek için uğraş vermezlerdi.

 

İlgili Haberler