Ankara'da Cumhur ve Millet ittifakına büyük şok! 3.İttifak için resmen ilk adım atıldı

Ankara'da Cumhur ve Millet ittifakına büyük şok! 3.İttifak için resmen ilk adım atıldı

Bir süredir Ankara'da 3.ittifak dedikoduları dolaşıyordu. O dedikodu gerçeğe mi dönüşüyor? Bomba açıklama geldi..

3.Bir ittifak geliyor mu? Ankara kulislerini hareketlendiren iddia gerçek mi oluyor? 3.İttifak için ilk açıklama geldi.

CHP ve İyi Parti'nin başını çektiği  Millet ittifakı ile AK PARTİ VE MHP'nin yer aldığı Cumhur ittifakı haricinde yeni bir ittifak konuşuluyor.

Merkez sağda 3.bir ittifak beklentisi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda yeni ittifakta kimler yer alacak bilinmezken Yeniden Refah Partisi'nden bomba bir açıklama geldi.

Kurulduğu günden itibaren hızla üye sayısını artıran ve 100 bin üye barajını kısa sürede deviren Yeniden Refah Partisi 3.bir ittifak için kolları sıvadı.

Partiden konuyla ilgili yapılan açıklamada dikkat çeken ifadeler kullanıldı. Ankara gündemine oturan açıklamanın ayrıntıları da belli oldu.

İşte Yeniden Refah Partisi tarafından 3.ittifak kararına ilişkin açıklamaların detayları...

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, kamuoyunun tartıştığı ittifaklar meselesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.. 

Bugün itibariyle, seçimlere tek başımıza girebileceğimiz gibi, mevcut ittifaklarda da yer alma seçeneği ile 3. bir ittifakın omurgasını oluşturmak gibi alternatifleri değerlendireceğiz ifadelerini kullanan Bayram Sakartepe sözlerini şu şekilde devam ettirdi. Sonuç itibariyle, partimiz ( Yeniden Refah Partisi ) Türk siyasetinin anahtar partisi konumundadır. Bulunduğumuz konum itibariye pek çok seçeneği değerlendirme potansiyelini elinde bulundurmaktadır. Bundan dolayı önümüzdeki seçimlerin en etkin partisi olacaktır diyerek yol haritaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şimdi herkes merak ediyor. Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı haricinde kurulacak ittifakta kimler yer alacak? Ankara kulislerinde bomba etkisi yaratan bu gelişme oldukça konuşulacağa benziyor...

Yeniden Refah Partisi adına bu açıklamaları Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe Independent Türkçe'ye yazılı olarak yapmıştır..

Kaynak : Independent Türkçe