Acun Ilıcalı boş durmuyor! Exxen'den bomba bir dizi daha! Başrol oyuncusu herkesi şaşırttı

Acun Ilıcalı boş durmuyor! Exxen'den bomba bir dizi daha! Başrol oyuncusu herkesi şaşırttı

Exxen platformunu kurarak medyadaki agresif büyümesin hızlandıran Acun Ilıcalı son bombasını patlattı. Yeni bir dizi için kolları sıvadı o dizi neydi peki ?

Acun Ilıcalı medya yatırımlarına hız verdi. TV dizilerinin artık izlenmediği TV kanallarının dibe çöktüğü bir dönemde Acun Ilıcalı hızlı davrandı ve bir çok yatırımını dijital ortama yönlendirmeye başladı.

Kurmuş olduğu platform sayesinde adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı transferleri ve dizileriyle de adından sıkça söz ettiren Exxen'e bomba bir dizi daha ekledi.

Diziyle ilgili bilgiler sosyal medyaya düşünce bomba etkisi yarattı. Dizinin başrol oyuncuları arasında Aşk101 dizisinden de bir oyuncu var.

Exxen'deki bu bomba gelişmeyi ise TV100 Duyurdu.. İşte TV100'de yer alan o bomba haberin tüm detayları. Bakın Acun Şimdi neler yapıyor...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni platformu olan Exxen, bir iddialı diziyle daha seyirciyi etkisi altına alacak. 

Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu'nun başrollerini paylaştığı Exxen'de yayımlanan Sihirli Annem dizisini çeken Süreç Film tarafından hazırlanan bomba projenin kadrosunda ise birbirinden başarılı oyuncular rol alacak.

Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisindeki performansı ile adından bahsettiren ve final yapan Bir Annenin Günahı dizisinde rol alan genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun başrolünde yer alacağı "Ölüm Zamanı"şimdiden merak uyandırdı.

Türkiye'nin en iyi senaristlerinden olan Zülküf Yücel'in yazdığı bomba diziyi  Yunus Ozan Korkut yönetecek.

"Ölüm Zamanı" dizisinin konusu

Efsane oyuncu kadrosunun olduğu dizi, kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıradışı olayları konu alıyor.

"Ölüm Zamanı" dizisinin oyuncu kadrosu

Dizide Mert Yazıcıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Ramazan Demir, Nilsu Berfin Aktaş, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan gibi başarılı oyuncular rol alacak.

Kaynak : TV100